Tensione në Vushtrri, aktivistët e VV-së akuzojnë për familjarizëm e hajni kandidatin e tyre për deputet

0

Emrat e kandidatëve për deputetë nga Dega e Vushtrrisë ka ngjallur reagime të ashpra për aktivistët dhe përkrahësit e kësaj partie.

Ata s’janë pajtuar me kandidatët derisa kanë kërkuar se pse Gazmend Gjyshinca nuk është në garë.

Sponzor

Madje disa nga përkrahêsit e VV-së akuzojnë përmes komenteve për punësime familjare e hajni njêrin nga kandidatët për deputet i cili është edhe nënkryetar i Komunës së Vushtrrisë, Besim Muzaqin.

-Sponzor-