“Tërmet” në Vushtrri, pritet prishja e koalicionit LDK-LVV

0

Në Komunën e Vushtrrisë pritet që së shpejti të ketë rrogada politike.

Burime të Gazetës NewBorn, tregojnë se mes partive qeverisëse në këtë komunë, LDK e VV, ka mospajtime dhe çarje të mëdha.

Sponzor

Siç mëson Gazeta NewBorn, brenda pak ditësh pritet që të prishet koalicioni mes LDK-së dhr VV-së.

Nuk dihet nëse zyret qendrore të këtyre partive kanë bërë që të vihet deri në këtë pikë.

-Sponzor-