Thaçi jep urdhër të ndërprehet rreptësisht emisioni në televizion

0

Në emision mysafirë ishin pjesëtarët e FSK-së si dhe mbi 30 kadet të FSK-së.

Në një moment moderatorit i vije një mesazh nga Presidenca, ku thuhet se Hashim Thaçi jep urdhër të ndërpritet emisioni ndiqeni emisionin më poshtë nga min 50:00

-Sponzor-