Tragjedi në këtë qytet të Kosovës, digjet i gjallë ky person

0

Në Cerabreg të Epërm të Deçanit, një person ka ndërruar jetë pasi iu dogj shtëpia.

Lajmin është konfirmuar zëdhënësi i policisë rajonale të Pejës, Xhevat Ibraj, dhe ka thënë zjarri në shtëpi është shkaktuar nga pakujdesia.

Sponzor

Në fshatin Cerabreg i Epërm të Deçanit, një person ka ndërruar jetë pasi shtëpia i mori flakë. Besohet se ai ishte në dhomë dhe nga zjarri, pësoi vdekjen.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës në rajonin e Pejës, Xhevat Ibraj, ka thënë se me rastin po merren hetuesia.

Ai tregoi se besohet se zjarri është shkaktuar nga pakujdesia. Por, për detaje të reja, Ibraj tha se policia shpejtë do të lëshojë raport, ku do të tregohen detaje të tjera.

-Sponzor-