Tragjedia e radhës: Digjet për së gjalli nëna bashkë me djalin 17 vjeçar, detajet!

0

Një tragjedi tjetër ka tronditur Maqedoninë. Një grua është djegur me djalin e saj 17 vjeçar, në zjarrin që shpërtheu në një shtëpi rreth orës 04:00 të mëngjesit në Deveani në Manastir.

Babai i familjes u shpëtua nga zjarri, i cili ishte në banjë që ndodhej jashtë shtëpisë, në kohën e shpërthimit të flakëve.

Zjarrfikësit nga Manastiri ndërhyn me 2 automjete dhe 5 zjarrfikës.
Inspektimi i prokurorit publik është në proces dhe shkaqet e zjarrit do të përcaktohen më tej, raporton Almakos

-Sponzor-