U akuzua dhe u krijuan fake-news për të, Capital T del me fakte se nuk është kundër katolikëve

0

Reperi i cili ka thyer cdo rekord dhe është bërë hit me këngët e tij, Capital T ka reaguar pas fake-news e kritikave të pa baza ndaj tij pas një videoklipi të publikuar e ku shihet se ishte hequr në montazh kinse kryqi i nkë kishe.

Capital T ka demantuar gjitha këto e madje besimtarët krishter e kanë mbrojtur fuqishëm pasi kanë shpalosur urimet e Capital T iu ka dërguar atyre për festa.

Sponzor

Capital T ka bërë edhe sqarime për to.

Ai sot ka takuar edhe Dom Marjanin për festën e Kurban Bajramit, duke treguar për respektin që ka për katolikët.

 

 

 

-Sponzor-