U kërkon meshkujve në rrugë të bëjnë seks me të, ky është reagimi i tyre

0

Për të bërë një eksperiment social, Andrea Wendel i ndali 100 njerëz të rastësishëm në rrugë dhe i pyeti nëse do të dëshironin të bënin seks me të.

Ky eksperiment u inspirua nga videoja e vitit 2013, e mbajtur nga i njëjti kanal në YouTube, që tregonte një burrë duke i pyetur 100 femra për të bërë seks me të.

Përderisa ai morri zero përgjigje “po”, Andrea ishte dukshëm më e suksesshme, pasi 30 meshkuj pranuan që të bënin seks me të, shkruan Gazeta Express.

Pjesa tjetër e 70 meshkujve përbëhej nga të atillë që nuk ishin të sigurt dhe të tjerëve që thanë “jo, jam mirë faleminderit”.

Shikojeni videon:

-Sponzor-