Nazin shkon shumë larg: Universofilia është libër i Zotit

0

Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show. Ai aty ka folur për librin e tij “Universofilia”.

Nazi thotë se në të vërtetë, nuk është ai autor i këtij libri, por Zoti.

 Sfishta e quan vetën njeri hyjnor. Thotë se zoti nëpërmjet tij dhe grupit Aurora ka një mision të madh për njerëzimin.
-Sponzor-