Vajza e sapo lindur ia kap dorën nenës, pasi është duke kaluar minutat e fundit te jetës

0

Një nenë Kosovare e cila ka lindur ne Suedi është duke kaluar momentet ndoshta me te vështirat ne jetën e saj, pasi njëra prej vajzave është duke numëruar sekondat e fundit te jetës, e ajo në këto momente i shtrëngoi  dorën nënës se saj

Kjo po vjen për arsyeje se ajo ka disa çrregullime ne zemër, dhe mjeket tashme janë dorëzuar se mund te bëjnë diçka.

Sponzor

Te gjithë aty po mbështeten vetëm ne fuqinë e zotit, dhe po presin për një mrekulli te mundshme.

-Sponzor-