Vd’es një mërgimtar kosovar në Gjermani

0

Një 39 vjeçar nga Astrozupi i Malishevës ka ndërruar jetë.

Lulzim Morina jetonte dhe punonte në Gjermani.

Sponzor

Varrimi i tij bëhet sot në fshatin Astrazup të Malishevës në ora 14:00

-Sponzor-