Veç dëgjojeni se çka thuhet për mergimtarë, thuani tani se nuk është kështu

0

Tani është koha e pushimeve ku shumë mërgimtarë vijnë dhe pushojnë në vendlindjen e tyre në Kosovë, shkruan Gazeta NewBorn.

Kohë pas kohe, për ta është shkruar e është bërë edhe shaka.

Sponzor

Dy të rinjë poashtu mërgimtarë kanë postuar një video në Facebook.

 

Veç dëgjojeni se çka thuhet për mërgimtarë, thuani tani se nuk është kështu#Shpërndaje – #Tag mërgimtarët

Posted by Gazeta NewBorn on Tuesday, January 2, 2018

-Sponzor-