Vendimi final për koalicionin LDK-LVV, krejt në fund ndërrojnë gjërat

0

Gazetari Fidan Rama ka komentuar debatin e sotëm ne mes të Lutfzi Hazirit dhe Glauk Konjufcës, ku sipas tij në bazë të këtij debati që u zhvillu u kuptua që këto dy parti do të shkojnë të ndara në zgjedhje.

“Ajo çka u pa në fund, diçka që nuk e prita sepse kishim një qetësi të matur nga Haziri ndërkaq Konjufca ke i hapur ku e theksoj qartë që Osmani nuk është e denjë për kryeministre.

Sponzor

Duket që po ndodhë një VLAN prap. Sot u pa që këto dy subjekte do të shkojnë të ndara më zgjedhje “theksoi gazetari Rama.

-Sponzor-