Vetëvendosje e ka modelin e dizajnit të sloganit të ngjashëm me një organizatë turke

0

Përveç sloganit #erdhidita që doli se ishte titull e poezisë së Mihal Gramenos, Vetëvendosje, siç duket modelin e sloganit e ka marr nga një organizatë turke.

I ngjashëm është dizajni i sloganit ”erdhidita” të Lëvizjes Vetëvendosje me atë të organizates turke ”TURKKIZILAYI”

Nuk dihet nëse kjo gjë me të vërtetë ka ndodhur rastësisht, apo modeli i dizajnit është marrë nga organizata turke ”TURKKIZILAYI”, por e vërteta është se formati është identik me atë të organizates së lartëcekur turke, me vetëm ndryshim të shkronjave, madje edhe ngjyrja është e njejtë kuq dhe zi/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-