VIDEO/ Gjuriq: “Një polic shqiptar gati sa nuk me çkeu gojën” !

0

I ashtuqujaturi Drejtori i Zyrës për KiM, Marko Gjuriç, tha se ai ishte ende i tronditur nga terrori që populli serb ishte i ekspozuar të hënën në Mitrovicë.

Të hënën, ata donin të sillnin terror në kaos dhe të merrnin veriun e Kosovës  t’i dëbojnë serbët. Kjo është arsyeja pse ata kanë ardhur nga disa qindra polic të armatosur deri në dhëmbë, thotë Gjuriq.

“Më kujtohet momenti kur me kapën mua disa prej këtyre “terroristëve” të maskuar të lidhura, ata me shtrinë  në tokë dhe duke me tërhequr zvarr  në një transportues të blinduar, në të cilën ata me futën brenda. Brenda atumojetit, kam marrë disa goditje me kondakët e pushkëve dhe grushta, me goditën në kokë, në gjunjë, me ngritën kokën time për të bërë edhe selfiee. Ata këndonin “Allahu ekber” dhe këngë të tjera, të lumtur, sepse ata ikën nga Mitrovica“, kujton Djuric.

-Sponzor-