Visar Ymeri: As anëtarët e Vetëvendosjes nuk e njohin Vetëvendosjen, ka ndërruar shumë qëndrime

0

Kandidati për deputet i AAK-PSD-së, Visar Ymeri, ka thënë në Rubikon se Vetëvendosje ka ndryshuar aq shumë dhe ka ndërruar aq shumë parime sa që nuk po njihet lëre në publik, por ajo nuk njihet as brenda saj, shkruan Gazeta NewBorn.

Kjo deklaratë ka ardhur pas shumë qëndrimeve që po thuhet se ka bërë Vetëvendosje.

-Sponzor-