Vjen lajmi fundit nga Maqedonia, çka po ndodh tek Kuvendi i këtij shteti?

0

Një grup qytetarësh janë grumbulluar para Kuvendit dhe po protestojnë kundër Marrëveshjes me Greqinë.

Ata kanë vendosur një podium para Kuvendit dhe po mbajnë fjalime kundër referendumit të sotëm ku kërkojnë dorëheqjen e  kryeministrit Zaev.

Nga ana tjetër janë vërejtur forca të shtuara të policisë  dhe kanë krijuar edhe një kordon para tij.

-Sponzor-