Vjosa Osmani: Me Avdullah Hotin kryeministër, Kosova duket vend normal

0

Vjosa Osmani në një intervistë e kishte portretizuar Avdullah Hotin si një kandidat për kryeministër ‘që do ta tregonte Kosovë n si një vend evropian dhe normal’.

Ja cka deklaronte Osmani në një intervistë , kur LDK kishte nominuar Avdullah Hotin për kryeministë r:

“Po sikur ky të ishte një vend normal evropian, një vend normal i zhvilluar do të ishte normale një kandidaturë e tillë . Unë mendoj që ka ardhë momenti që ne të pranojmë , të votojmë dhe të pë rkrahim pikë risht kandidatura që e tregojnë Kosovë n si një vend evropian që e ka shansën për t’u zhvilluar. Nuk e di a ka portretizim më të mirë për Avdullah Hotin se sa kjo”, kishte deklaruar Osmani.

-Sponzor-