‘Vrasëi i Ivanoviqit në Serbi, është fshehur pas bandave të Vuçiqit’

0

Kryeredaktori i Gazetës NewBorn, Arbnor Buzhala, ka shkruar rreth vrasjes së liderit serb Oliver Ivanoviqit.

Përmes një postimi në Facebook, Buzhala, ka thënë se vrasësi i Ivanoviqit mund të ketë ikur në Serbi dhe të jetë fshehur nën bandat e Aleksandër Vuçiqit.

Sponzor

Ja postimi i tij:

Vrasësi i Ivanoviqit mund të mos jet fare brenda Kosovës.

Nëse vrasja e tij ka qenë e orkestruar nga Beogradi dhe Vuçiqi ai tani mund të jetë brenda Serbisë dhe në gjendje të sigurt.

Vrasja e tij nuk ka qenë e rastësishme, ka qenë e programuar dhe si i till vrasësi mund të ketë siguri të lart brenda Serbisë, nga banda e pushtetarëve serb në Serbi, në ketë rast nga banda e Vuçiqit, e që nëse hetimet zgjasin me ditë të tëra ai vrasës mund të ikë edhe në Rusi.

Kjo vrasje ka një qëllim: Destablizimin e situatës në vend dhe lërjen e fajit Kosovës.

-Sponzor-