WOW, do t’i pajtojë?! Nuk flasin, por Bebe Rexha bën bashkë Dua Lipën dhe Rita Orën: Albanian bitches…

0

 

Rita Ora dhe Dua Lipa kanë ndjekur të njëjtën shkollë në Londër, kanë të njëjtët miq të përbashkët dhe familjet e tyre vijnë nga Kosova, mirëpo nuk flasin me njëra-tjetrën edhe pse janë dy artiste shumë të njohura në botë.

Sponzor

Arsyeja e kësaj zënë mësohet se është fakti se Dua zuri vendin e Rita Orës si imazhi i “Adidas”.

Ndërsa në tentativat e para të Dua-s për t’u bërë pjesë e muzikës ndërkombëtare, motra e Ritës, Elena Ora, e cila punon në një kompani menaxhimi muzike, i ka kthyer kurrizin, me frikën se një ditë Dua do t’i rrëmbente kurorën Ritës.

Edhe pse shpeh herë kanë marrë pjesë në të njëjtat evente, nuk i kemi parë bashkë, por vajzat e famshe shqiptare i ka “bashkuar” Bebe Rexha.

Ajo ka publikuar një sëri fotosh me anë të të cilave tregon se vajzat shqiptare (duke u referuar si albanian bitches) po bëjnë namin dhe janë të talentuara por edhe seksi.

Kush ju duket më “HOT”?

-Sponzor-