Xherdan Shaqiri për Halil Kastratin: Kur diamantit nuk i gjetën asnjë të metë, thanë se shkëlqimi i tij ti vriste sytë (Video)

0

Xherdan Shaqiri për Halil Kastratin: Kur diamantit nuk i gjetën asnjë të metë, thanë se shkëlqimi i tij ti vriste sytë

Xherdan Shaqiri për Halil Kastratin: Kur diamantit nuk i gjetën asnjë të metë, thanë se shkëlqimi i tij ti vriste sytë
Futbollisti me famë botërore nga Kosova Xhedan Xhaqiri është shprehur i irrituar me fjalët e Berat Buzhales te cilat i ka thëne për humanistin me ta madh Shqiptar Halil Kastratin, ai ka thëne se diamanti nuk ka asnjë te mete.

Sponzor

“Nuk është normale qe te kritikohet Halil Kastrati, ai është Humanisti me i madh Shqiptar, dhe te gjithë duhet te jemi krenar me te”

“Kur diamantit nuk i gjetën asnjë të metë, thanë se shkëlqimi i tij ti vriste sytë,

-Sponzor-