Yll Behluli sjellë projektin “Dashnia”

0

I riu nga Mushtishti i Suharekës, Yll Behluli i cili ka hyrë në tregun muzikor, ka sjellur projektin e tij të ri “Dashnia”

Edhe pse i ri, Ylli po pëlqehet shumë nga publiku shqiptar dhe këngët e tij po dëgjohen shumë.

Sponzor

-Sponzor-