Ylli Behluli sjellë projektin e radhës “ASNJËHERË”

0

Ylli tashmë ngadalë por sigurt po ngjitet hapave të suksesit.

Edhe pse i ri në moshë ai gëzon shumë projekte muzikore personale dhe riperpunine te cilat po pritën ngrohtësisht nga publiku.

Sponzor

Ylli është trashegues me traditë i muzikes shqipe pasi vie nga vendi i bilbilave të Mushtishtit.

Ylli pritet të sjellë edhe projekte të tjera së shpejti.

 

 

-Sponzor-