Yllka Kuçi dhe Ylli Demaj e kallin n’Kosovë Show me ”Luj qyqek” në emisionin e fundit për këtë vit

0

Për emisionin e fundit të këtij viti n’Kosovë Show, janë Yllka Kuqi dhe Ylli Demaj.

Ata kanë sjellur atmosferë festive ku kanë kënduar disa këngë.

Sponzor

Yllka Kuqi e Ylli Demaj, poashtu kanë qenë edhe pjesë xhirimeve të festive të emisionit n’Kosovë Show.

-Sponzor-