Zejnullahu: Sot mbajtëm takimin me deputetin Reçica në Geneva, qytetin e Zviceran

0

 

 

Sponzor

Anëtari i Partisë Demokratike të Kosovës Shkumbin Zejnullahu përmës një postimi në Facebook ka njoftuar se sot në qytetin e Genevas në Zvicerr kanë mbajtur takim me Deputetin e Kosovës Elmi Reçiaca!

 

Ja postimi i tij në Facebook:

Sotë bashkë me deputetin e republikës te Kosovës z.Elmi Reçica në Geneve e mbajtëm një takim dhe u dakorduam për të vazhduar tutje me nëndegen e partisë demokratike PDK-së në Geneve 👍

-Sponzor-