Zëvendësministrja Emini viziton Malishevën, vizitoj punimet që po financohen nga MPL

0

Zëvendësministrja e Pushtetit Lokal, Fatbardha Emini, ka vizituar sot Komunën e Malishevës, ku bashkë me kryetarin Ragip Begajn, kanë vizituar punimet në rrugën Malishvë-Banjë, e cila po financohet nga MPL në vletë prej mbi 203 mijë euro.

Emini, ka shkruar se Malisheva po bëhet me infrastruktur moderne dhe kjo po realizohet falë bashkëpunimit të MPL-së dhe Komunës së Malishevës.

Sponzor

Postimi i saj;

M
Prishtinë, 09.09.2020

Sot vizitova Komunën e Malishevës së bashku me kryetarin e Komunës Z.Ragip Begaj , për të parë nga afër punimet që do të fillojnë fal përkushtimit të MPL-së.
Për vitin 2020 MPL është duke u financua projekti ;
“Zgjerimi i rrugës Malisheve-Banje” ne vlerën e bashkëfinancimit nga MPL prej 203.146,59€

Rrugët po ndërtohen me standarte moderne dhe me kapacitet të lartë kurse qytetarëve të Malishevës u premtojë që nuk do t’u mungojë bashkpunimi nga MPL edhe në të ardhmën.

Do të vazhdojmë me punë të mira për të gjithë qytetarët e Komunës Malishevës .

-Sponzor-