Ana e “ Përputhën” puthë këngëtarin e emisionit “Po më pëlqen, dua ta puthi”

0

Ana Lleshi, e cila u bë e famshme me pjesëmarrjen në emisionin “Përputhen” ka qenë e ftuar në emisionin n’Kosovë Show.

Aty ajo foli për shumë emisionin nga i cili u largua pasi theu rregullin kryesor.

Sponzor

Ajo tha se nuk i intereson mendimi i të tjerëve dhe se e jeton jetën si do ajo vetë.

Kështu edhe veproi.

Në një moment ajo puthi këngëtarin e emisionit.

-Sponzor-