Arbnore Ademaj blenë jahtë private

0

Moderatorja shqiptare,Arbnora Ademaj, e cila ishte njëra ndër femrat më të përfolura në shoubizin tonë, disa ditë ka qarkulluar në media lajmi se bukuroshja jonë do të jetë edhe pjesë e një filmi turk.

Por artisjta kohët e fundit na ka befasu edhe me pasurinëe saj. Burime të portalit tonë nga Turqia, marrin vesh se Arbnora Ademaj ka blerë jetë private me vlerë 1.5 milion euro.

Sponzor

Artistës tashmë e njohur si artiste edhe në Turqi i duhet patjetër një jahtë e tillë për të bërë filma nê bregtet turke.

Por këtij lajmi nuk duhet ti besohet, sepse sot është 1 prilli dhe ky është një rren e portalit tonë për artistën dhe besojmë të e merr me gjakë ftohtesi këtë sarkazëm.

-Sponzor-