Ardian Pirraku, tranjeri personal që po merr vëmendje me videot e tij

0

Është i ri në moshë, por jo edhe në profesionin e tij. Ardian Pirraku, i cili është mjaftë in në Instagram, po tërheq vëmendje me videot që i publikon kohë pas kohe nga aktivitetet që bën.

Ai është edhe trajner në njërin prej fitneseve më profesionale dhe më të mira në Prishtinë “Fit In Gym”. Përveç saj është edhe si konsulent fiziku.

Sponzor

Por ajo që bie në sy është se Ardiani e ka të veçantë një logo, por që nuk dihet kuptimi i saj.

Poashtu Ardian Pirraku ndiqet në Instagram nga mijëra persona por edhe nga figura publike.

-Sponzor-