Arsyet përse femrat i duan meshkujt më të vjetër

0

Nuk është sekret që skenaristët e Hollivudit duan të bashkojnë burrat e moshuar me gratë e reja.
Duke filluar nga 51-vjeçari Tom Kruz, 51 vjeçar, në Edge of Tomorrow bashkë me Emily Blunt, 31-vjeçare, për të përfunduar tek Ryan Golsing, 36 vjeçar, duke vallëzuar me Emma Stone, 28-vjeçare, në La La Land, që të gjitha këto tregojnë një lloj fetishizimi të femrave për t’u lidhur me më të vjetër, transmeton lajmi.net.

Përtej shkencës, ekzistojnë shumë arsye përse gratë duhet të gjejnë burra takim mbi moshën e tyre.

Sponzor

Në fakt, janë 15 arsye që menjëherë vijnë në mendje.

– Meshkujt më të vjetër kanë më shumë besim në vete
– Kanë më shumë kohë për t’u argëtuar
– Janë më të ngritur profesionalisht
– Kanë para dhe dinë se si t’i shpenzojnë
– Dinë shumë gjëra
– Janë më të mirë në komunikim
– Janë më të mirë në lidhje
– Kanë më shumë stil
– Kanë shije më të sofistikuar
– Janë më të kulturuar
– I kanë kaluar tashmë veset që i kanë pasur
– Janë më “kalorsiak”
– Lidhen më shpejtë shpirtërisht
– Nuk janë në kërkim të femrave të tjera. /Lajmi.net/

-Sponzor-