“Burim i Fitoreve”, kandidati i Fushë Kosovës që s’njeh humbje

0

Jo rastësisht e titulluam “Burim i Fitoreve”, sepse ku është Burimi, është fitorja.

Është politikani që ka fituar më së shumti gara politike që nga shpallja e pavarësisë. Bëhet fjalë për kryetarin e Fushë Kosovës, Burim Berishën.

Sponzor

Burim Berisha, përveç që shquhet si një figurë e dashur dhe e respektuar, njihet edhe si një politikan vizionar e që e ka ndryshuar Fushë Kosovën, duke e bërë qendër të kërkuar banimi e të bërit biznes.

I afërt me qytetarë, i thjeshtë në pamje, i afërt me familjen, por edhe menaxher komunal i mirë. Por, megjithatë Berisha nuk është aspak përtac. Ndryshe nga të tjerët politikanë që vikendet i bëjnë në vende luksoze, ai gjen kohë të merret me shpezë në shtëpi.

“Burimi i Fitoreve”, është Burimi i LDK-së që s’ka lënë zgjedhje komunale në Fushë Kosovë pa fituar.

Ai është nga familje atdhetare e patriotike, por edhe vje nga një familje akademike e të arsimuar. Në fakt, fjalët nganjeherë nuk mund ta shkruajnë, atë çka e shprehin veprat dhe punët e bëra, e për punën e tij në Fushë Kosovë, flasin veprat e tij.

Fushë Kosova është bërë qytet ku biznesi lulëzon, ekonomia ecën e ku kërkesa për banim është shumë e madhe.

-Sponzor-