“Çartet” Haradinaj, kërcënon hapur Serbinë: Jep urdhër

0

Kryeministri Haradinaj e ka mbyllur me një fjali të qartë konferencën e tij për shtyp duke kërkuar nga serbët që të mos vijojnë me shkelje të territorialitetit të Kosovës.

Ai tha se i kishin kërkuar Gjuriçit që të mos futej dje pa leje në Kosovë, por ai e kishte sfiduar shtetin e Kosovës

Sponzor

“Ka ardhur koha të themi që nuk duhet askush të na testojë durimin. Wshtë koha për dialog dhe bisedime në tavolinë. E pamë se çfarë ndodh dhe deri ku mund të shkojnë gjërat nëse nuk ka komunikim”., – tha Haradinaj.

“Përmes kanaleve të ndryshëm i kemi bërë thirrje Gjuriçit që të mos hynte dje në Kosovë, mund të hynte ditë tjetër por jo dje. Kosova është një realitet tjetër tani dhe duhet të kuptojmë nëse jemi ose jo një shtet ligjor”., ka thënë Haradinaj transmeton Gazeta NewBorn

-Sponzor-