Fjolla Morina: Kërkoj falje, nuk i iku drejtësisë

0

N’Kosovë Show këtë javë të ftuar janë çifti më i ri dhe më i përfolur i estradës, Fjolla Morina me bashkëshortin e saj, njofton NewBorn.

Fjolla ka rrëfyer plotë momente nga jeta e saj.

Sponzor

Ajo ka treguar për momente me bashkëshortin dhe kohën e arratisjes e cila ndodhi muaj më parë.

-Sponzor-