Kandidati nga LDK Shkumbin Gashi, del në terren, mbikqyr punët që po bëhen në Pejë

0

Kandidati për deputet nga LDK, Shkumbin Gashi bashkë me kryetarin e Pejës , Gazmend Muhaxheri kanë mbikqyrë punimet që po bëhen në Pejë nga qeverisja lokale.

“Mbikqyrje e puneve dhe ne krye te detyres, per pune te shumeta infrastrukturore ne Komunen e Pejes”, ka shkruar kandidati Shkumbin Gashi.

-Sponzor-