Këngëtarja 16 vjeçare, kush është Bleona që po mahnitë me zërin e saj

0

E re në moshë, por e suksesshme po del të jetë në profesionin e saj.

Bleona Hasani e cila është nga Kosova por që jeton në Suedi, tashmë i ka hyrë skenës muzikore.

Sponzor

Ajo ka një zë tejet të ëmbël dhe po pelqehet nga publiku.

Instagrami i Bleona Hasanit

 

 

-Sponzor-