Kujdes! Nga sot nëse nuk e keni këtë paisje në veturë, do të gjobiti nga 100 deri 300 euro

0

Policia në aksion edhe për mungesën e rripit sigurues.

Vendosja e rripit të sigurisë, mungesa e ulëses për fëmijë nën moshën 12 vjeçare dhe përdorimi i telefonit gjatë vozitjes janë pikat kryesore të planit operativ të Njësitit Rajonal të Trafikut Rrugor në Prishtinë, shkruan Gazeta NewBorn.

Sponzor

Gjobat janë nga 100 deri 300 Euro/ Gazeta NewBorn/

-Sponzor-