Ky është Restoranti “Anes Drinit” në Radavc, që vizitohet nga e gjithë Kosova

0

Nësë vizitoni Dukagjinin dhe nuk shkoni në restorant “Anës Drinit”, atëherë vizita e juaja lirisht mundet me u quajtë e dështuar, pasi keni humbur një mundësi të mirë relaksi.

Përveç bukurisë e cila ju mahnitë në këtë vend, aty keni shumë çka të bukur. Nuk thuhet kohtë se Restorant “Anës Drinit” është një ndër më të vizituarit në rrafshin e Dukagjinit.

Sponzor

Restorant “Anës Drinit”, gjendet në Radavc, rruga Mulla Zeka Berdyna, Radavc. 30000 Pejë

Ushqimet janë të dreskëta, dhe shërbimi është mjaftë cilësor. Atëherë ju mbetet vetëm ta vizitoni!

 

-Sponzor-