“Lannex”, vjen me këngën super – hitë “Rrena”

0

Këngëtari i njohur Shqiptar që jeton në Lyo të Francës, vjen me super hitin e shumë pritur të titulluar “Rrena”

“Lannex” këtë verë sjellë hitin radhës nga shumë hite tjera! “Lannex” njihet edhe për hitin në vitin 2016 më këngën “Trandofili jam”

Sponzor

“Lannex” ka një numer të madh të shikushmërisë, diku afër 150 mijë në ditë ndërsa total e kalon shumën 120 milion!

“Lannex” pritet të vjen edhe me hite të reja dhe bashkpunime të reja!

Mos të harrojmë të cekim së “Lannex” video klipin e ka bërë në Lyon të Francës!   

Shiko Video këtu: https://m.youtube.com/watch?v=JpWRSMnANc4&feature=youtu.be

“Lannex” përdorë këtë instagram ku mundë ta ndiqnj: https://instagram.com/lannexofficial1?utm_medium=copy_link

 

-Sponzor-