Momenti kur Donald Trump bëhet horë para Asamblesë së Përgjithshme, gjithë të pranishmit qeshin me të

0

Presidenti amerikan Donald Trump ka përmendur në fillim të fjalimit të tij në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së, sukseset e SHBA-së nën udhëheqjen e tij, që shkaktuan të qeshura mes shumë liderëve të shteteve dhe të pjesëmarrësve të tjerë.

Duke iu drejtuar liderëve botërorë, Trump tha se ekonomia amerikane “lulëzon si kurrë më parë” dhe se administrata e saj ka arritur më shumë se pothuajse çdo administratë tjetër në më pak se dy vjet.

Sponzor

Me të qeshurit e të pranishmëve, të cilët ndoqën fjalët e tij të guximshme, sipas agjencisë amerikane, Trump tha se “nuk e priste këtë reagim, por – është në rregull.”

Trump vuri në dukje se SHBA janë “një vend më i fortë, më i sigurt dhe më i pasur” se para të merrte presidencën në janar 2017, raporton AP.

Ne jemi me SHBA, së bashku me popullin amerikan dhe me botën”, tha ai.

Trump bragged about his presidency at the UN General Assembly today – and world leaders laughed.“I didn't expect that reaction, but that's okay.”https://politi.co/2If1jHf

Posted by POLITICO on Tuesday, September 25, 2018

-Sponzor-