Ndryshimi i orës, merret vendim befasues

0

Maroku ka vendosur të heqë kohën e dimrit dhe do të mbajë orët e saj në kohën e verës gjatë gjithë vitit.
Njoftimi vjen dy ditë para se orët të ktheheshin pas një ore të dielën.

Shmangia e kalimit do të shpëtonte “një orë dritë natyrore”, tha Ministri Mohammed Ben Abdelkader.

Sponzor

Me këtë vendim, kombi afrikan i veriut bashkohet me një numër vendesh të tjera, kryesisht në Afrikë dhe Azi.Maroku ndryshon papritur orën

-Sponzor-