Në mes të pandemisë COVID-19: ​Presidenca dhe Kuvendi shpërblejnë punëtorët me pagën e 13’të

0

Zëvendësministri në detyrë i Financave, Agim Krasniqi, ka thënë se dy institucionet kryesore në vend, Kuvendi dhe Presidenca e Kosovës krahas pagës së tyre po ndajnë edhe nga një shtesë rreth 500-600 euro për festat e fundvitit.

Krasniqi ka thënë se në Kuvend dhe Presidencë të Kosovës po bëhet “lulëzim ekonomik”.

Sponzor

Ai thotë se nuk po di asgjë dhe nuk paska kuptu e dëgju se në Kosovë ka rritje e lulëzim ekonomik.

Tutje, Krasniqi shton se nuk e kupton se si shumë njerëz kanë humbur vendet e punës dhe dy institucionet kryesore në vend po ndajnë krahas pagave dhe shtesa nga 500-600 euro.

Postimi i plotë:

Lulëzim ekonomik për Kuvend e për Presidence të Republikës së Kosovës

Nuk po dije asgjë, unë nuk paskam kuptu e dëgju se në Kosove tani kemi rritje dhe lulëzim ekonomik. Nuk po e kuptoj si dikush ka humbur vendet e punës, si dikush nuk ka marr page fare këtë vit. Dy institucionet kryesore ne vend, Kuvendi i Republikës sw Kosovës dhe Presidenca e Kosovës këtë e paskan kuptuar sepse tani për festa te fund vitit po ndajnë krahas pagave te tyre te “ulta” edhe nga një shtese rreth 500-600 euro. A mund te pritet qe dhe stafit tjetër publik, sektorit privat dhe qytetareve qe kane paga te “larta” do t’i ndajnë nga 1000 euro ?

-Sponzor-