Njihuni me fshatin shqiptar ku të gjitha gratë janë të mira në të

0

Shqipëria dhe Kosova njihen për toponimet interesante të vendeve, e sidomos fshatrave. Zakonisht ato vihen sipas historisë së një vendi, por jo rrallëherë, ata që kanë luajtur një rol shumë të rëndësishëm kanë qenë pikërisht banorët.

Shpesh, këto fshatra kanë bërë bujë në rrjetet sociale me emrat e tyre, pasi janë aq interesant sa duhet të merren për studim. Por, së fundmi, në Shqipëri është gjetur një tjetër fshat që po fiton vëmendje.

Sponzor

Bëhet fjalë për fshatin “Gruemirë”, që duket se e ka kuptimin “grua e mirë”. Pyesim veten kush ka qenë gruaja që ka pasur kaq ndikim në këtë zonë, sa fshati ka marrë emrin e saj.

-Sponzor-