Portieri i ri që po bënë emer në Superligen e Kosovës, talent dhe pasionant

0

Agron Kolaj portjer për Besën e Pejës, një djal tashmë emër i njohur për sportin kosovar e që po bënë bujë të madhe aktiviteti i tij si sportist.
Ai nuk ka të ndalur,pasionant për punën që bënë, këtë e dëshmon edhe përkushtimi i tij qysh në moshën 14 vjeçare.

Agroni filloi që në moshë re dhe synimet e tij janë të arrij majat e suksesit. Patjetër që Kosova është vendi për të cilin do të kontribonte gjithmonë, por si ëndërr e Agronit është të luaj në Ligat Evropiane, gjë që supozohet të jetë e mundur, në bazë të suksesit që po tregon këto kohë.

Sponzor

Agron Kolaj portjer që bënë paraqitje fantastike, i sigurtë dhe stabil gjatë lojës. Di të menagjoi situatat, i qetë dhe fjalëpak.

-Sponzor-