Rekës së Keqe po i kthehet nami me trajnerin Avdyl Sadrija

0

Rekës së Keqe po i kthehet nam

“KF Korenica ” po bën nam në ndeshjet parasezonale të Ligës së Tretë. Trajneri i ekipit “KF Korenica” po bën “kërrdi” duke e forcuar çdo ditë e më shumë ekipin të cilin po e trajnon tani.

Sponzor

Edhe pse i ri në ekip, trajneri Avdyl Sadrija po bën që ekipi “KF Korenica”, të ketë suksese në ndeshjet e zhvilluara që nga ardhja e tij.

Në ndeshjet parasezonale ekipi “KF Korenica”, ka fituar dhe barazuar. E siç duket kjo ka bërë që trajneri i ri Avdyl Sadrija të sjellë stabilitet e disiplinë në ekipin e futbollit “KF Korenica”

Në ndeshjen e parë “KF Korenica”, ka fituar me rezultar 4 me 1 ndaj KF Dejni.

-Sponzor-