Rikthehet Vali Corleone n’Kosovë Show: Taksen ndaj Serbisë e vendosa unë

0

Është rikthyer në shfaqjen televizive Vali Corleone. Ai ka qenë pjesë e emisionit n’Kosovë Show, shkruan Gazeta NewBorn.

I pyetur për shumë çështje, ndër të tjera tha se ai e kontrollon botën dhe se taksën me Serbinë e venosi ai dhe ishte propozim i tij, por që Qeveria e Kosovës e votoj.

Sponzor

Ai ka folur edhe për ‘raportet’ me Donald Trump dhe shumë emra tjerë të famshëm.

-Sponzor-