Rinor Qaka sjellë këngën “A m’ke rrejt?”

0

Rinor Qaka artisti i ri i showbizit shqiptar, ka.sjellur projektin e tij të ri “A m’ke rrejt?!”

Kënga e tij ka filluar të pëlqehet nga publiku i gjerë.

Sponzor

Një zë i mrekullueshëm dhe i pëlqyeshëm për zërin e publikut dëgjohet në këtë këngë.

-Sponzor-