Totaj vazhdon takimet në Çarshinë e Prizrenit

0

Kandidati për kryetar të Prizrenit, Shaqir Totaj i ka hyrë garës shumë seriozisht, ai po duket mjaftë aktiv nëpër qytetin e Prizrenit dhe duke dëgjuar hallet e qytetarëve të Prizrenit!

Ja pistimi i tij:

Sponzor

Vazhdojnë takimet në Çarshinë e Prizrenit, në vatrën e tregtisë e zejtarisë së qytetit tonë.

Mikëpritja, kultura e punës, tradita dhe dëshira e zhvillimit të qendrës së qytetit gërshetohet në mendimet dhe dëshirat e pronarëve të këtyre bizneseve.

Ne kemi plan, dëshirë e vizion të i japim jetë traditës së qytetit e zhvillim bizneseve të vogla të qytetit tonë!

#PërPrizrenin

-Sponzor-