Totaj: Vizioni jonë është që t’i japim jetë traditës së qytetit të Prizrenit

0

Shaqir Totaj, kanidat për Kryetar të Prizrenit sot ka vizituar Çarshinë e Prizrenit!

“Mëngjesin e sotëm e kalova në Çarshinë e Prizrenit, në vatrën e tregtisë e zejtarisë së qytetit tonë” ka thënë Totaj përmes një postim në Facebook!

Sponzor

Ja postimi tij

Mikëpritja, kultura e punës, tradita dhe dëshira e zhvillimit të qendrës së qytetit gërshetohet në mendimet dhe dëshirat e pronarëve të këtyre bizneseve.

Ne kemi plan, dëshirë e vizion të i japim jetë traditës së qytetit e zhvillim bizneseve të vogla të qytetit tonë!

#përPrizrenin

-Sponzor-